YKSITYISTILAISUUDET

Tarjoamme tilojamme sekä osaamistamme käyttöösi!

X Tiloissamme on mahdollista järjestää seminaareja ja treenileirejä ym. tapahtumia. 

X Vedämme monipuolisia liikuntaharjoituksia myös kouluille ja opiskelijaryhmille.

X Tarjoamme liikuntapalveluja yrityksille (TyKy päivät, henkilöstötapahtumat ym).

X Meidän kautta onnistuu luennot ravinnosta ja hyvinvoinnista.

X Ikimuistoiset juhlat erityisohjelmalla (syntymäpäivät, polttarit yms)

X Salia on mahdollista vuokrata päiväkäyttöön muille seuroille. Tiloissa on pukutilat, sauna, suihkut ja kaksi erillistä salia (alustoina muovimatto sekä tatami).

YKSITYISTILAISUUDET

Tilat sopivat hyvin erilaisille treenileireille ja seminaareille mutta myös syntymäpäivien, polttareiden yms yksityistilaisuuksien viettoon joko ohjatun liikunnan kera tai vain vuokratilana. Tyky-päivät ja yritystilaisuudet pystymme tarjoamaan kokonaisuutena; liikunnat, luennot ja ruokailut.

Voit myös kasata oman ryhmän vaikka ystävistä tai työkavereista ja varata salivuoron joko omatoimiseen harjoitteluun tai ohjaajan kanssa. Räätälöimme mielellämme kurssit asiakkaiden toiveiden mukaan eli voit itse valita mitä haluat harjoitella ja me toteutamme sen.

Yksityistilaisuuksien ja omien kurssien hinnat neuvotellaan aina erikseen.

KARATE KIDS SYNTYMÄPÄIVÄT

Synttärisankari on meillä myös supersankari. Tunnin liikuntaosuudessa harjoitellaan karaten alkeita ja päivänsankari saa treenata oikea karatepuku päällä. Liikunnan jälkeen vuorossa on lahjojen avaaminen ja herkuttelu. Päivänsankari saa Karate Kids T-paidan juhlavieraiden nimikirjoituksella varustettuna. Hyvinkään hyvinvointi ja kamppailukeskus haluaa olla omalta osaltaan mukana ehkäisemässä koulukiusaamista ja tarkoituksemme on kiertää ensi talvena mahdollisimman monessa koulussa puhumassa tästä tärkeästä asiasta.