AKTIIVI-LIIKUNTA

VESA TUOMINEN

Personal training ja liikuntapalvelut – Hyvinkää

Kauttani saat tehokasta liikuntavalmennusta aina personal trainingistä tai ryhmävalmennuksesta ravinto- sekä liikuntaluentoihin vuosien kokemuksella.

Vahvuuksiani on ehdottomasti oma erittäin monipuolinen liikuntatausta ja kokemukset todella monista lajeista. Lisäksi oma valitettavankin pitkä ja monipuolinen loukkaantumis- ja kuntousjaksojen määrä on auttanut ymmärtämään mitä ja miten toista tulisi tukea ja ohjata kuntoutuksessa. Myös 50 vuoden elämänkokemus auttaa siihen, että tiedän mitä elämänmuutokset vaativat ja miten erilaisten ihmisten kanssa tulee toimia joten pystyn laatimaan jokaiselle henkilökohtaisen harjoitusohjelman tukemaan tavoitteellista harjoittelua ja tavoitteisiin pääsyä.

Paketit rakennetaan henkilökohtaisten tavoitteiden ja lähtökohtien perusteella. Maksut hoituu myös Sportti passilla, Smartum setelillä tai kortilla, Eazybreak kortilla tai VIRIKE setelillä tai kortilla. Katso lisää paketeista täältä! 

Muihin palveluihin kuuluu mm. ravinto-, terveys- ja liikuntaluennot, yksilö- ja ryhmävalmennukset, itsepuolustuskurssit, kuntotestit, ravintovalmennus ja muuta. Katso lisää täältä