JUNIORI- JA PERHELAJIT

KARATE KIDS KE KLO 17-18

Karate Kids on tarkoitettu 6-8 vuotiaille tytöille ja pojille.Kids tunnilla harjoitellaan perinteistä Shotokan Karatea siihen kuuluvan käyttäytymismallin mukaan.Kurssilla harjoitellaan erilaisia lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja liikesarjoja. Karate Kids on myös kasvatustyötä, jossa lapsia opetetaan noudattamaan sääntöjä turvallisuuden ja toisen ihmisen kunnioittamisen kautta. Karate Kids kehittää lapsen lihaskoordinaatiota, lihasvoimaa, kestävyyttä ja notkeutta koko kehon osalta.Keskittymiskyky paranee kurssilla ja auttaa elämän eri tilanteissa keskittymään paremmin. Mitään aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita, me koulutamme.


JUNIORIKARATE KE 17-18

Juniorikarate on tarkoitettu 9 – 16 vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssilla harjoitellaan perinteistä Shotokan karatea traditionaalisin menetelmin.Teknikoihin kuuluu erilaiset lyönnit, potkut, torjunnat ja yhdistelmätekniikat sekä pariharjoittelu.Karatetunnilla tekniikat tehdään niin, että ne tukevat kasvuiässä olevaa nuorta kuormittamatta niveliä liikaa. Murrosikää lähestyttäessä nuorella kehon hallinta ja koordinaatio heikentyy ja vaikeutuu pituuskasvun johdosta. Karate on yksi tehokkaimmista lajeista kehittämään koordinaatiota, kehon- ja mielenhallintaa, tasapainoa sekä lihaskuntoa. Junnukarate on toiminnallista ja kuntoa kohottavaa liikuntaa ja tuo samalla käytännön itsepuolustustaitoa nuorelle.

Junnukaratesta on mahdollisuus edetä myös kilpailutasolle. Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita, me koulutamme.

 

PERHEKARATE LA 11-12

Perhekarate on nimensä mukaan tarkoitettu kaikenikäisille perheenjäsenille.Perhekaratessa tehdään perinteistä karatea, johon kuuluu perustekniikat, lyönnit, potkut, torjunnat ja liikesarjat.Tunneilla pääsee harjoittelemaan oman perheenjäsenen kanssa erilaisia teknisiä harjoitteita ja on oivallinen muoto harrastaa karatea perheenjäsenten kanssa ja saada näin yhteistä aikaa liikunnan parissa.Harjoitteet kehittävät lihaskoordinaatiota, kuntoa ja liikkuvuutta.