JUNIORI- JA PERHELAJIT

KARATE KIDS

Karate Kids on tarkoitettu 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille.Kids tunnilla harjoitellaan perinteistä Shotokan Karatea siihen kuuluvan käyttäytymismallin mukaan.Kurssilla harjoitellaan erilaisia lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja liikesarjoja. Karate Kids on myös kasvatustyötä, jossa lapsia opetetaan noudattamaan sääntöjä turvallisuuden ja toisen ihmisen kunnioittamisen kautta. Karate Kids kehittää lapsen lihaskoordinaatiota, lihasvoimaa, kestävyyttä ja notkeutta koko kehon osalta.Keskittymiskyky paranee kurssilla ja auttaa elämän eri tilanteissa keskittymään paremmin.             Mitään aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita, me koulutamme.


JUNIORIKARATE

Juniorikarate on tarkoitettu 9 – 16 vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssilla harjoitellaan perinteistä Shotokan karatea traditionaalisin menetelmin.Teknikoihin kuuluu erilaiset lyönnit, potkut, torjunnat ja yhdistelmätekniikat sekä pariharjoittelu.Karatetunnilla tekniikat tehdään niin, että ne tukevat kasvuiässä olevaa nuorta kuormittamatta niveliä liikaa. Murrosikää lähestyttäessä nuorella kehon hallinta ja koordinaatio heikentyy ja vaikeutuu pituuskasvun johdosta. Karate on yksi tehokkaimmista lajeista kehittämään koordinaatiota, kehon- ja mielenhallintaa, tasapainoa sekä lihaskuntoa. Junnukarate on toiminnallista ja kuntoa kohottavaa liikuntaa ja tuo samalla käytännön itsepuolustustaitoa nuorelle.

Junnukaratesta on mahdollisuus edetä myös kilpailutasolle. Mitään aiempaa kokemusta ei tarvita, me koulutamme.

 

PERHEKARATE

Perhekarate on nimensä mukaan tarkoitettu kaikenikäisille perheenjäsenille.Perhekaratessa tehdään perinteistä karatea, johon kuuluu perustekniikat, lyönnit, potkut, torjunnat ja liikesarjat.Tunneilla pääsee harjoittelemaan oman perheenjäsenen kanssa erilaisia teknisiä harjoitteita ja on oivallinen muoto harrastaa karatea perheenjäsenten kanssa ja saada näin yhteistä aikaa liikunnan parissa.Harjoitteet kehittävät lihaskoordinaatiota, kuntoa ja liikkuvuutta.

PERHENYRKKEILY


Syksyn 2019 uutuus Perhenyrkkeily, on tarkoitettu koko perheen yhteiseksi treenituokioksi. Tunneilla tutustutaan nyrkkeilyn harjoittelun saloihin, hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden kautta. Hippaleikkejä, pelejä, lihaskuntoa ja lajinomaisia liikeitä. Näillä tunneilla kehittyy koordinaatio, lihaskunto, liikkuvuus kuin itsestään.
HUOM! EI SYKSYN 2020 OHJELMISTOSSA


KAMPPAILU KIDS

Syksyn 2019 toinen uutuus on Kamppailu Kids. Tämä tunti on tarkoitettu 5-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Tunneilla tutustutaan kamppailulajeihin leikkien, pelien ja lajinomaisten harjoitteiden kautta. Näillä tunneilla  lajinomaiset harjoitukset tehdään aina ohjaajan tarkassa valvonnassa. Näin varmistamme, että tunnit ovat turvallisia ja mukavia kaikille. Tuntien tavoitteena on kehittää perusliikuntataitoja, koordinaatiota, liikkuvuutta ja tutustuttaa lapset kamppailu-urheilun saloihin.

KAMPPAILU MIX PERHE

Kamppailu Mix perhe on tarkoitettu nimensä mukaisesti koko perheen yhteiseksi treenituokioksi.
Teemme samanlaisia harjoitteita kuin kamppailu Mix:ssä, mutta sovellettuna niin, että ne sopivat myös perheen pienimmille. Vanhemmat pääsevät harjoittelemaan oman lapsen kanssa eri kamppailulajien saloja turvallisesti ja ohjatusti.Ikärajasuositus tunnille on +5v. Syksyn 2020 uutuus.LASTEN AKROBATIAKURSSI 4-6 v

Lasten akrobatiakurssilla harjoitellaan kehonhallintaa ja akrobaattisia temppuja kannustavassa ilmapiirissä! Lapsen kehonhallinta paranee ja vuorovaikutustaidot vahvistuvat. Kurssi antaa lapselle onnistumisen kokemuksia ja jokainen saa edetä juuri omalla tasollaan.

Kurssin ohjaa lasten toimintaterapeutti Laura Antikainen, jolla on pitkä kokemus lasten akrobatia- ja sirkusryhmien ohjaamisesta.


LASTEN AKROBATIAKURSSI 7-9 v

Lasten akrobatiakurssilla harjoitellaan kehonhallintaa ja akrobaattisia temppuja kannustavassa ilmapiirissä! Lapsen kehonhallinta paranee ja vuorovaikutustaidot vahvistuvat. Kurssi antaa lapselle onnistumisen kokemuksia ja jokainen saa edetä juuri omalla tasollaan.

Kurssin ohjaa lasten toimintaterapeutti Laura Antikainen, jolla on pitkä kokemus lasten akrobatia- ja sirkusryhmien ohjaamisesta.

HUOM! SYKSYLLÄ 2020 EI OLE AKROBATIAKURSSEJA