KAMPPAILUKESKUS

Kamppailu- ja itsepuolustuksen opetuksesta vastaa kansainvälisen karateorganisaation FSKA:n Suomen päävalmentaja Sensei Harri Hämäläinen 6 dan. Harrilla on 38 vuoden kokemus karatesta ja kirkkaimpana henkilökohtaisena saavutuksena on ippon shobu MM hopea Italiasta muutaman vuoden takaa ylempien mustien vöiden raskaassa sarjassa. Hänen valmennettavillaan on lukuisia SM, PM, EM ja MM mitaleita.

Syksyllä järjestetään Lontoossa MM-kilpailut ja maajoukkueen karatekat tulevat pitämään leirejä ja harjoittelemaan kesän ja syksyn aikana salilla, joten harrastajilla on mahdollisuus päästä katsomaan kuinka maan parhaat karatekat harjoittelevat Sensei Hämäläisen johdolla.

Salit ovat vuokrattavissa myös urheiluseuroille, järjestöille tai vaikka kaveriporukoille tuntivelotuksella ohjaajalla tai ilman. Saatavilla on vakiovuoroja ja yksittäisiä tunteja.

Suunnittelemme kauden 2018 liikuntakalenteria ja haluamme kuulla sinun mielipiteesi, minkälaisista kursseista sinä olisit kiinnostunut. Kerro löytyikö lajeistamme kurssi johon voisit osallistua vai kiinnostaako sinua joku muu laji tai kurssi?

Voit ilmoittautua ennakkoon tammikuun kursseille jo nyt TÄÄLTÄ.