LAJIKUVAUKSET

Hyvinkään Hyvinvointi ja Kamppailukeskuksessa voit harjoitella Shotokan karatea ja Classic Krav Magaa. Lisäksi järjestämme kehonhuoltoon ja lihaskuntoon keskittyviä tunteja. MITEN ALOITAN UUDEN LAJIN?

HHKK:lla et tarvitse aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai akrobatiasta. Tunneille voi osallistua kaiken ikäiset ja kuntoiset, koska harjoitukset toteutetaan kurssilaisille sopivalla teholla, jotta treenit pysyvät kaikille mielekkäinä. Haluamme tarjota harjoittelijoille mukava ja turvallinen ympäristö uuden lajin opettelun parissa!


Mitä tarvitsen mukaan? - Peruskurssille riittävät perus treenivaatteet (esim. t-paita ja shortsit) ja juomapullo. Meiltä saa lisätietoa mahdollisista varustehankinnoista. Meillä on salilla myynnissä kattava valikoima lajikohtaisia varusteita.

Kuinka ilmoittaudun kurssille? - Voit ilmoittautua kursseille mukaan täältä tai soittamalla  0405457438. Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen vesa.tuominen@aktiiviliikunta.fi.

Keneltä voin kysyä lisätietoja? - Kysymyksiin vastailee mielellään Vesku 0405457438, voit myös lähettää tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen vesa.tuominen@aktiiviliikunta.fi.