HHKK UUTISARKISTO

HHKK uutisia ja kuulumisia!

UUSI KAUSI ALKAA 10.1.2023

Kuntonyrkkeily palaa pienen tauon jälkeen ohjelmistoon. Tunnit tiistaisin klo 17.30-18.30 ja torstaisin 19-20. Tiistaisin keskitytään tekniikkaan ja torstaisin kehitetään kuntopuolta. Tunnit pidetään ONNI Areenalla, Suutarinkatu 2. Maksut 4 viikon välein ja voit valita joko yhden tunnin viikossa 30€/4vko tai 2h/vko 45€/4vko. 

UUSI HARJOITTELUPAIKKA

SYYSKAUSI 2021 ALKAA 10.8.2021. HARJOITUKSET PIDETÄÄN HYVINKÄÄN YHTEISKOULUN ALASALISSA, OSOITTEESSA UUDENMAANKATU 17. SISÄÄNKÄYNTI SALIIN ON HYVINKÄÄNKADUN PUOLELTA RAKENNUKSEN KESKELTÄ. 

HYVÄ HYGIENIA

Koronaviruksen takia tulemme satsaamaan salilla entistä enemmän hygieniaan. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että jokaisella tulee olla omat harjoitteluvälineet (hanskat / käsisuojat yms. varusteet).  Pidäthän hyvää huolta omasta henkilökohtaisesta hygieniasta ja tulet treeneihin vain terveenä.

Salilla on myynnissä nyrkkeilyhanskoja alk. 20€ ja muitakin varusteita edullisilla hinnoilla.

MUUTOKSIA SYKSYN LUKKARIIN

Kettle Mix ja kuntonyrkkeily jäävät pois torstain klo 18-19 ohjelmasta. Tilalle tulee Classic Krav Maga peruskurssi 24.9-19.12.2020. Kurssin toinen viikkotunti on lauantaisin klo 10-11.30.

SYKSYN 2020 UUTUUDET

Kamppailu Mix, Kamppailu Mix perhe ja Kattle Mix. Lue lisää lajit-sivulta.

SYKSYN 2019 UUTUUDET

Perhenyrkkeily, kamppailu kids, itsepuolustus ja kehonpainoharjoittelu ovat uusi lajeja syksyn lukkarissa. Lue näistä lisää lajit-sivulta.

Perhekarate ja aikuisten alkeiskurssi

Perhekarate palaa lukujärjestykseen kevätkaudelle 2019. Harjoitukset pidetään  perjantaisin klo 17.30-18.15. Aikuisten karaten alkeiskurssin harjoittelee yhdessä perhekaraten kanssa perjantaisin samaan aikaan. 

Hyvinkään kaupunki palkitsi eilen viime vuoden menestyneitä urheilijoita ja valmentajia. Kamppailukeskuksen ja Hyvinkään Shotokan Karaten päävalmentaja Harri Hämäläinen palkittiin vuoden valmentajana. Onnittelut Harrille hienosta tunnustuksesta 😃

Hyvinkään Hyvinvointi ja Kamppailukeskuksen perustajan ja pyörittäjän Vesa Tuominen vuosi alkoi mallikkaasti, nimittäin hän saavutti 1. danin vyöarvon viime lauantaina 13.1.2018. Onnittelut upeasta saavutuksesta!

Mitalitili auki Lontoon MM-kisoissa. Joukkue katassa pronssia Sara, Julius ja Jenna, miesten kata kultaa Petri Niemeläinen ja Naisten kata pronssia Jenna Kylmänen. Tuomas Suur-Inkeroinen otteli MM-kultaa sarjassa miehet 18-27 vuotta. Onnittelut mahtavista suorituksista!

Kansainvälisellä tasolla otteluita tulee olla säännöllisesti. Tänä viikonloppuna käytiin Kajaanissa Kultahanska-turnauksessa. Nousin pari painoluokkaa ylemmäs ottamaan ottelun A-junioreiden Suomen mestaria Oulun Maria Vehkaperää vastaan. Siitä selkeä 5-0 voitto 😃 Oli mukava kanssa nähdä omia seurakavereita pitkästä aikaa!

Turnaus hopeaa. Hajaääni tappio finaalissa. Tappiot harmittaa aina todella paljon ja eteenkin silloin kun on antanut parhaansa. Kuitenkin oma suoritus oli tosi hyvä ja turnaus oli hyvä aloitus syksyyn!