HHKK UUTISARKISTO
HHKK uutisia ja kuulumisia!

LUKUJÄRJESTYS 2019

SYYSKAUSI 12.8-20.12.2019

SYKSYN 2019 UUTUUDET

Perhenyrkkeily, kamppailu kids, itsepuolustus ja kehonpainoharjoittelu ovat uusi lajeja syksyn lukkarissa. Lue näistä lisää lajit-sivulta.

Perhekarate ja aikuisten alkeiskurssi

Perhekarate palaa lukujärjestykseen kevätkaudelle 2019. Harjoitukset pidetään  perjantaisin klo 17.30-18.15. Aikuisten karaten alkeiskurssin harjoittelee yhdessä perhekaraten kanssa perjantaisin samaan aikaan. 

Hyvinkään kaupunki palkitsi eilen viime vuoden menestyneitä urheilijoita ja valmentajia. Kamppailukeskuksen ja Hyvinkään Shotokan Karaten päävalmentaja Harri Hämäläinen palkittiin vuoden valmentajana. Onnittelut Harrille hienosta tunnustuksesta 😃

Hyvinkään Hyvinvointi ja Kamppailukeskuksen perustajan ja pyörittäjän Vesa Tuominen vuosi alkoi mallikkaasti, nimittäin hän saavutti 1. danin vyöarvon viime lauantaina 13.1.2018. Onnittelut upeasta saavutuksesta!

Mitalitili auki Lontoon MM-kisoissa. Joukkue katassa pronssia Sara, Julius ja Jenna, miesten kata kultaa Petri Niemeläinen ja Naisten kata pronssia Jenna Kylmänen. Tuomas Suur-Inkeroinen otteli MM-kultaa sarjassa miehet 18-27 vuotta. Onnittelut mahtavista suorituksista!

Kansainvälisellä tasolla otteluita tulee olla säännöllisesti. Tänä viikonloppuna käytiin Kajaanissa Kultahanska-turnauksessa. Nousin pari painoluokkaa ylemmäs ottamaan ottelun A-junioreiden Suomen mestaria Oulun Maria Vehkaperää vastaan. Siitä selkeä 5-0 voitto 😃 Oli mukava kanssa nähdä omia seurakavereita pitkästä aikaa!

Turnaus hopeaa. Hajaääni tappio finaalissa. Tappiot harmittaa aina todella paljon ja eteenkin silloin kun on antanut parhaansa. Kuitenkin oma suoritus oli tosi hyvä ja turnaus oli hyvä aloitus syksyyn!