LAURA ANTIKAINEN

AKROBATIA, KÄSILLÄSEISONTA, TOIMINTATERAPEUTTI

Olen iloinen, energinen ja ennen kaikkea liikkumista rakastava ja ihmiskehoa kunnioittava nainen Hyvinkäältä. Koulutukseltani olen toimintaterapeutti, urheiluhieroja, ryhmäliikuntaohjaaja, erityislasten liikuntaohjaaja, kuntosalivalmentaja, sekä personal trainer (trainer4you). Toimin Hyvinkään hyvinvointi ja kamppailukeskuksessa urheiluhierojana sekä akrobatian ohjaajana lapsille ja aikuisille. Olen ihmisenä empaattinen ja helposti lähestyttävä. Energisyydestäni huolimatta olen monesti saanut kuulla, että tapani ohjata on kuitenkin lempeä ja rauhallinen. Omistan ”lehmän hermot” ja se on etenkin lasten kanssa työskennellessä osoittautunut tärkeäksi piirteeksi – minun ohjauksessani saa yrittää uudestaan, ja vielä senkin jälkeen uudestaan. En koskaan luovuta.

Etenkin lasten kanssa työskennellessäni tahdon korostaa lapsen jo olemassa olevia taitoja ja vahvuuksia. Onnistumisen kokemusten kautta lapsi kehittyy ja niiden voimalla hän voi turvallisesti opetella uusia, vielä hankalalta tuntuvia asioita virheitä sallivassa ja kannustavassa ympäristössä. Sama ideologia pätee myös meihin aikuisiin. Suhde aikuisiin asiakkaisiini onkin aina luottamuksellinen ja kannustava.

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut siitä, mihin kaikkeen ihmiskeho pystyy. Sirkuksen käsillään seisovat akrobaatit tapetoivatkin lapsuudessani huoneeni seiniä ja ensimmäiset anatomiaa/lihaksistoa käsittelevät kirjani hankin jo nuorena. Sirkusakrobatian lisäksi harrastan joogaa, kuntosalilla käymistä, sekä pitkiä metsälenkkejä koiramme Elviksen kanssa. Minulla on pitkä historia myös yleisurheilun/seiväshypyn tiimoilta ja tällä hetkellä harjoittelen ensi vuoden ”vaparifitness-sarjaa”( IFBB Fitness) varten akrobaattista vapaaohjelmaa. Ajanvaraus Lauralle: www.elixirhyvinkaa.fi