BRASILIALAINEN JU JUTSU

Brasilialaista Ju Jutsua (BJJ) on verrattu maassa tapahtuvaan shakkiin, jossa fyysisesti heikompi voi voittaa älykkäillä siirroilla huomattavasti vahvemman vastustajansa.

Brasilian Ju Jutsu sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille sekä nuorille liikunta- ja kamppailuharrastukseksi, josta on helppo siirtyä myös lajin kilpailulliseen puoleen.

Kilpailumuotona brasilialaista Ju Jutsua voidaan harrastaa turvallisemmin kuin useimpia muita kamppailu-urheilulajeja, koska urheilumuodossa kaikki lyönnit ja potkut ovat kielletty. Laji soveltuu näin ollen myös perheen nuoremmille jäsenille. Brasilialainen Ju Jutsu on brasilialaisten kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka painottuu maassa käytäviin erilaisiin kamppailutekniikoihin. Lajissa käytetään asuna judopuvun kaltaista puuvillaista takkia ja housuja (gi) sekä tasoa osoittavaa vyötä. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella. Brasilian ju jutsukat harjoittelevat usein myös lajin rinnalla ns. lukkopainia, joka muistuttaa hyvin paljon Brasilialaista Ju Jutsua, mutta siinä ei käytetä Brasilian Ju Jutsu-pukua eli gi:tä.


BJJ-ALKEISKURSSI HENRY NIKKISEN JOHDOLLA!

Bjj-alkeiskurssi kamppailukeskuksessa maanantaisin klo 20-21, 6.8-19.11.2018 (16h) 160€. Ohjaajana Riihimäen Heraclesin Henry Nikkinen. Henryllä on 11v. kokemus lajista ja saavutuksena purppuravyö. Viimeiset 4 vuotta hän on toiminut juniorivalmentajana.