THUMPER HIERONTA

Matti Tuominen / Koulutettu hieroja 040-76175574

OLETKO JO KOKEILLUT THUMPER-HIERONTAA??

MITÄ ON THUMPER-HIERONTA?

Thumper-hieronta on alunperin kiropraktikoiden suunnittelema hoitomuoto  pehmytkudoksille ja lihasten lämmittämiseen ennen hoitoa. Nykyään sitä käyttävät fysioterapeutit, hierojat sekä ammattiurheilijat ja sitä käyttävät aktiivisesti myös monet huippu-urheiluliigat, kuten esimerkiksi NHL, NBA ja NFL.


MIHIN SE PERUSTUU?
Thumper-hieronta perustuu värähtelyyn, joka tunkeutuu kalvojen läpi syvälle lihakseen saaden  lihaksen rentoutumaan.


KENELLE SE SOPII?

Tehokkaan mutta hellävaraisen toimintaperiaatteen ansiosta tämä hierontamuoto sopii ihan  kaikille. Thumper-hieronnan voi suorittaa koko keholle ja vieläpä lyhyessä ajassa. Se auttaa  moniin vaivoihin; mm. hartiaseudun ja selän lihasjumeihin, lisää liikkuvuutta, rentouttaa sekä  auttaa lihaksia palautumaan nopeammin.  Pienempi laite (Thumpler WTMX) auttaa hieromaan tarkemmin pieniä lihasryhmiä, kuten kädet, olkapäät ja rinnan. Sen on todettu auttavan mm. tenniskyynärpää  vaivoihin.  Eli olitpa sitten toimistotyöläinen, duunari,  ammattiurheilija tai sohvaperuna, niin Thumper-hieronta sopii juuri Sinulle.


OMINAISUUDET JA EDUT:

x Patentoitu värähtely lähettää energian kohtisuoraan kudokseen, tunkeutuu syvälle kaikkiin kalvokerroksiin joka lieventää lihasjännitystä ja väsymystä.

x Kokovartalohieronta jalkapohjista hartioihin kestää vain 15min.

x Voimakkuus säädettävissä 18-35 värähdystä sekunnissa, eli tehon pystyy säätelemään  aina  itselle sopivaksi.

x Lievittää lihasjännitystä, parantaa lihaksen hapensaantia, auttaa treenistä palautumisessa, pehmittää lihaksiin syntynyttä arpikudosta ja ennalta ehkäisee sen  syntymistä.

15 MIN THUMPER-KÄSITTELY 20 €

30 MIN YHDISTELMÄ THUMPER + KLASSINEN HIERONTA  30 €

Kysymykset ja ajanvaraukset myös soittamalla  0407615574 / Matti Tuominen, Koulutettu hieroja